Van de voorzitter

Van de voorzitter

Moeizaam komt het wegseizoen op gang, de weersomstandigheden waren in de eerste week van april op zijn minst nat en onstuimig te noemen. Zo was zaterdag 28 maart het weer te slecht voor een goede openingsrit, dus moest het afgelopen zaterdag maar gebeuren.

26 leden stapten op hun racefiets om de door toerleider Herman Hodes mooi opgezette route te gaan fietsen. Een lekkere bries en genoeg wind om je benen te testen. De groep was een mooie mix van ervaren rijders en nieuwelingen waarbij ieder de gelegenheid kreeg om zijn of haar neus in de wind te steken.
Na ruim 50 kilometer door het boerenland op de grens van Overijssel en Gelderland gelaveerd te hebben was er een pauze in het dorpje Exel bij Lochem. Koffie/thee met appeltaart was hier het motto. Jeroen ter Steege kwam hier met de kleine Fem kijken hoe moeder Janiek het er vanaf bracht.
Wij hebben meerdere stellen binnen de club maar ik stel voor dat Fem onze mascotte wordt. Om de kou weg te fietsen moest na de pauze het tempo omhoog en werd er pittig doorgetrapt richting Markelo, via een omtrekkende beweging kwam op de Apenberg Enter weer in zicht. Bij de RABO bank werd een groepsfoto gemaakt om daarna af te gaan sluiten bij de motorclub. Iedereen een goed wegseizoen gewenst.

Herman Pluimers.

IMG-20150404-WA0001

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG-20150404-WA0006