Geslaagde bos en berg klassieker 2015

Geslaagde bos en berg klassieker 2015

Bijna 300 deelnemers, 24 man op de route, 15 vrijwilligers voor de posten onderweg, de berg en bos klassieker was zeer gelaagd dit jaar. Een aantal spraakmakende deelnemers waren er ook dit jaar, Moniek Tenniglo, Moniek Kleinsman, en last but not least Marianne Vos. Vooral de laatst genoemde was reden voor menig selfie.

De route leidde door de bossen van Rijssen en Markelo, 30 en 50 kilometer was uitgepeild met lichtgroene lintjes en pijlen. Een prachtige tocht en een route die er fantastisch bij lag. Toerclub Rijssen en Markelo zijn trots op hun routes en onderhouden ze perfect, waarvoor dank! Ook de hulp van de EMC ( Enterse Motorclub) en het gebruik mogen maken van hun accommodatie maakte het top. Ook de vrijwilligers van de EMC hartelijk dank.

Ik denk dat we als relatief kleine toerclub een groots evenement neerzetten dat ieder jaar groeit qua aandacht, veel mensen hebben geen idee hoe mooi de route is en hoe heerlijk de erwtensoep na die tijd smaakt. Volgend jaar maar weer veel promoten met z’n allen, zodat de klassieker echt een klassieker wordt.

Foto’s van de tocht kun je hier vinden: http://www.toerclubenter.nl/fotoalbum/

Hans Hodes heeft de foto’s weer op fantastische wijze gemaakt, ook een filmpje die hij heeft opgenomen met de GoPro staat online op YouTube. https://youtu.be/qM_z3gB6D6g