Gravelrit TCE ’23

Gravelrit TCE ’23

Genieten met een grote G!
Onder prima weersomstandigheden werd vanmiddag de gravelrit van de toerclub Enter verreden. Om 13:00 uur werd er verzameld bij het clubgebouw van de EMC. Onder het genot van koffie en een broodje kon er even kort bijgepraat worden, maar al vlotjes stapten we in groepjes op de fiets. De echte fanatiekelingen konden de 75 km aantikken, maar er was ook keuze voor een ritje van 52 of 40 km. Sepp had voor een ieder wat wils qua route uitgezet. Ook in tempo waren er de nodige opties. Waar de één rustig wilden toeren op z’n MTB, waren er ook groepjes met alleen gravelbikes, waarbij het een tandje harder mocht. Al stond voorop dat plezierig fietsen de doelstelling was.
De 40 km leidde over mooie (gravel) paadjes in de richting van Diepenheim. Een prachtige route langs kastelen en de oorsprong van de Regge. Het was écht genieten met een grote G.
Na kleine 2 uurtjes fietsen stond bij de EMC een biertje (of frisje) koud. Marc Kolenbrander heeft ook nog lekker de bbq aangestoken, waarbij iedere uitgehongerde zich tegoed kon doen aan een heerlijk broodje hamburger. “Houw in dee bende!”
Na het nuttigen van de nodige biertjes en sapjes was het tijd om de paling in te pakken en huiswaarts te treden.
Mensen van de organisatie, bedankt voor het regelen van deze heerlijke middag, het was top voor elkaar!!