MTB tocht Tecklenburg / Clubkleding

MTB tocht Tecklenburg / Clubkleding

Beste fietsvrienden,

Aangezien de meesten van ons de racefiets in het vet hebben staan om ons vanaf maart weer te verblijden, is de mountainbike op dit moment het meest populair om ons op te vermaken. …
De opkomst op maandag en woensdagavond was het afgelopen jaar erg goed, de afsluitende rit was fantastisch en er werd rekening gehouden met iedereen!
Een aantal leden heeft het initiatief genomen om een paar toertochten in Tecklenburg met de MTB uit te zetten. Ook hier geldt samen uit samen thuis. Fanatische natuur, mooie routes, de nodige hoogtemeters, noem maar. De opkomst is tot nu toe niet daverend en daar willen we graag iets aan doen. Aankomende zaterdag vertrekken we weer naar Duitsland, we zouden het leuk vinden dat je meegaat! We snappen dat dit kort dag is qua planning maar 31 januari gaan we ook weer! Dat moet toch in te plannen zijn.

We horen graag wat jullie ervan weerhoudt niet mee te gaan, of wat je graag anders zou zien zodat we wel op jullie komt kunnen rekenen en met een grote rode groep door Tecklenburg kunnen rijden! (Strava geeft aan dat we liefhebbers genoeg hebben

Plaats je reactie door deze mail te beantwoorden of op Facebook en wij gaan kijken of we aan jullie wensen kunnen voldoen.

Oja en heb je de nieuwe kleding al gepast en de formulieren ingevuld? Bij Marco in de Bikestore kun je tot 3 januari terecht. Dit is echt de laatste dag!

Openingstijden rond de feestdagen:
Woensdag 24 dec. 09:00 uur t/m 14:00 uur
Zaterdag 27 dec. 09:00 uur t/m 14:00 uur
Woensdag 31 december 09:00 t/m 12:00 uur
Zaterdag 03 jan. 09:00 t/m 14:00 uur

Alvast fijne dagen gewenst namens het bestuur en de commissies van Toer Club Enter!

PureFreudeanWasser