Stem mee!! Rabobank Clubkas Campagne 2018

Stem mee!! Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank Rijssen-Enter organiseert dit jaar de ‘Rabobank Clubkas Campagne’. Met deze actie verdelen de klanten van de bank het sponsorbedrag van €50.000,-. De klanten bepalen hiermee welke vereniging / stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient.

Ons clubdoel is om een bijdrage te verwezenlijken voor ons nieuwe fietstenue welke in 2019 uit komt! 

De stemperiode is van 1 tot en met 22 mei 2018. Iedere klant van de Rabobank ontvangt op 1 mei drie stemmen, waarvan maximaal twee op dezelfde club uitgebracht mogen worden. Deze stemmen zijn geld waard. Graag stemmen dus!

https://www.clubkascampagne.nl/rijssen-enter/clubkascampagne

Rabobank klanten ontvangen een unieke stemcode via de post, waarmee je op jouw favoriete clubs kunt stemmen. Met de persoonlijke stemcode kun je van 1 tot en met 21 mei op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen. 

Jouw stem is geld waard!

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete vereniging/stichting. Namens de clubs alvast hartelijk bedankt!