Uitslag individuele tijdrit

Uitslag individuele tijdrit

Maandagavond 4 juli werd de jaarlijkse individuele tijdrit gehouden. Met maar liefst 23 deelnemers was de deelnemersveld zeer groot! Rond 18:30 uur verzamelden de renners zich op het dorpsplein. Niels van de organisatie warmde het grootste deel van de deelnemers op met een trainingsrondje van een uur rond en op het parkoers. Enkelen verkozen de eenzaamheid om zich optimaal voor te bereiden.
Rond 19:30 starten de eerste renners. Richard Morsink, Marten ter Harmsel, Ronald Haan en Simone Lescher verzorgden de start, tijdregistratie en zeker niet onbelangrijk de foto’s! De temperatuur was perfect en de wind speelde dit keer geen grote rol.

Start Wolvesweg hoek Reintsweg, Bornerbroekseweg, Kanaalweg, Slampsweg, rijsenseweg en weer finish op de Wolvesweg. Totaal 11,57 km, waar je dus flink op kapot kon gaan.

Uiteindelijk had Paul Lammertink de beste tijd! De dames lieten het dit jaar in grote getalen afweten. Janita Compagne daarin tegen als enige dame zich niet uit het veld slaan en noteerde een knap gemiddelde van bijna 33 km/h. Hier kwawen een aantal heren niet aan! Iedereen bedankt! Het was een gezellige avond! Hieronder de uitslag van de tijdrit:

Schermafbeelding 2016-07-04 om 22.45.18