We mogen weer!

We mogen weer!

Ja we mogen en gaan eindelijk weer van start! Vanaf woensdag 26 mei is het weer zover, dan starten we, net als andere clubs in de omgeving, weer met de wekelijkse trainingen op woensdag en maandag om 18.30 uur vanaf het Dorpsplein. 
Graag aandacht voor het volgende: We fietsen in groepen van max. 10 personen. Zijn er meer fietsers dan splitsen we.

Heb je symptomen of klachten? Kom dan niet maar blijf thuis.
De 1.5 meter maatregel is nog steeds van kracht. Daarom vragen we jullie met klem om deze maatregel in acht te nemen. Zowel op de fiets tijdens de rit als bij de verzamellocatie of bij een stop (zoals bv. verkeerslicht/oversteken weg) onderweg. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afstand houden. Fiets daarbij wel veilig!

Snotter en snuit onderweg niet zomaar van je af. Doe dit in je mouw of achteraan in de groep waar niemand er last van heeft ?.

Houd rekeningen met elkaar!
Door de lange periode dat we niet in groepsverband konden rijden, is het belangrijk dat we weer wennen aan het rijden in een grotere groep. Ook kunnen er verschillen zitten in hoe fit we allemaal zijn. Sommigen van ons hebben maanden lang weinig op de fiets gezeten, terwijl anderen topfit zijn door lange soloritten tegen een straffe noordwester in. Houd aub rekening met elkaar zodat iedereen er weer lekker in kan komen.

Toerleiders T gezocht!
Een belangrijke functie binnen de Toerclub is toerleider: Hij/zij bedenkt oa. een route (of rijdt een Garmin-route), geeft de richting aan en bewaakt de veiligheid. Zonder toerleider kunnen we niet in groepsverband fietsen.
Door omstandigheden zijn een aantal toerleiders binnen de T gestopt of staan tijdelijk op ‘non-actief’. We zoeken dus nieuwe toerleiders voor dit en/of volgend seizoen. Weet je een beetje de weg in de omgeving en vind je het leuk om als toerleider met een groep door Twente (en Salland) rond te fietsen, stuur dan een mailtje naar
Gerrit Pluimers (MR) [email protected].

(NB: Als toerleider word je ook uitgenodigd voor de vrijwilligersavond, die in december plaatsvindt).
Tot slot wensen we jullie heel veel fietsplezier de komende tijd. Rijd voorzichtig en blijf gezond!