Mountainbike-liefhebbers van de TCE

Mountainbike-liefhebbers van de TCE

Mountainbike-liefhebbers van de TCE,

Na een mooi en lang wegseizoen, is het nu tijd voor de mountainbike(ers). Zoals de meeste van jullie wel zullen weten staan er jaarlijks in de herfst en winter maanden een handvol ATB trainingen voor de zaterdagmiddagen op het tourschema. Echter blijkt uit de zeer lage tot geen opkomst van de leden dat hier blijkbaar geen animo voor is.

Graag zouden wij als Toercommissie het (gezamenlijk) Mountainbiken binnen onze club nieuw leven in willen blazen.
Nu hebben wij als Toercommissie het volgende bedacht:

De zaterdagmiddag trainingen die nog gepland staan voor dit jaar en begin volgend jaar zullen geschrapt worden. Maar, het leek ons een goed idee om in de herfst/winter maanden iedere laatste zaterdag van de maand naar Tecklenburg te gaan. Dit komt neer op 4 a 5 tripjes richting Duitsland.

Motto van deze trainingen zijn, samen uit samen thuis. Met andere woorden iedereen mag mee doen, ongeacht de snelheid. Eventueel kan de groep gesplitst worden in een snelle en minder snelle groep. De snelheid is dus geen excuus!

De data voor de trainingen voor dit seizoen: (vertrek 07:30 Carpoolstrook Rijssenseweg)

– zaterdag 29 november
– zaterdag 27 december
– zaterdag 31 januari
– zaterdag 28 februari

Het mooiste zou zijn dat niet elke keer de zelfde personen rijden. Om te voorkomen dat weer niemand op komt dagen op genoemde data’s hebben wij besloten dat liefhebbers die mee willen, zich vooraf aanmelden bij Bjorn Wessels ([email protected] /0616100504 of Niels Voortman ([email protected] 0638900825) En dan aangeven of je wel of geen auto beschikbaar hebt.

We hopen op veel deelname!

met vriendelijke groet

De Toercommissie.