Van de voorzitter…….

Van de voorzitter…….

Afsluitingsrit 5 oktober 2019
Afstand:  ca. 100 km
Samen uit, Samen thuis
Locatie:   Motorclub EMC
Aanvang:   13:00 uur – Koffie en gebak onderweg
en de afsluiting bij EMC uiteraard met gehaktbal

Van de voorzitter
Beste Leden,

Met de laatste trainingen in het vooruitzicht koersen we langzaam richting de herfst, wat betekent dat de laatste trainingsrit afgelopen woensdag heeft plaats gevonden. Gelukkig hebben we de afsluitingsrit op zaterdag 5 oktober nog op de agenda staan, waar we samen nog even kunnen nagenieten en hopelijk met mooi weer.

Zaterdag kunnen we al een beetje wennen aan de  MTB tijdens de Bos en Berg klassieker, hoe mooi kan fietsen zijn!
We kunnen terugkijken op een fantastisch fietsseizoen met veel leuke activiteiten.
Het seizoen is gestart op 23 maart jl. met de wederom altijd gezellige openingsrit. De meerdaagse was meesterlijk georganiseerd en zeker een blijvertje!
Nieuw was dit jaar “happen en trappen” helaas speelde hier het weer parten en leek het meer op pompen of verzuipen, maar we hebben wel besloten dat we dit volgend jaar zeker over gaan doen.We gaan dit jaar spectaculair afsluiten op 13 december tijdens het Wielercafé samen met de bekende wielrenner Gert Jacobs en het Wielerteam Volkerwessels Merckx, meer informatie hierover volgt. Al schrijvende bedenk ik mij ook hoe belangrijk het is dat de club leden heeft die zich vrijwillig willen inzetten met het organiseren van de verschillende activiteiten.
Gelukkig hebben we veel vrijwilligers die ons helpen er een gezellige, gezonde en georganiseerde club van te maken.

Toerclub Enter Groeit!
Op dit moment hebben we 171 leden, daar zijn we trots op!We begrijpen ook heel goed dat het belangrijk is dat we de leden op de juiste manier bereiken.

  • 2019 stond in het teken van veiligheid dit blijven we vasthouden.
  • 2020 zal in het teken staan van verbinding, hoe gaan we onze leden zo goed mogelijk bereiken, hier zal het bestuur de komende winter over vergaderen en in het voorjaar de ideeën met jullie delen.

Het bestuur van Toerclub Enter wenst iedereen een gezellige en sfeervolle winter toe en tot volgend jaar!