CORONA Update: fiets met max. 4 personen!

CORONA Update: fiets met max. 4 personen!

Hallo leden van Toerclub Enter,

Helaas zien we elkaar niet wekelijks op de racefiets, maar hopelijk gaat het goed met jullie allemaal.De activiteiten vanuit de toerclub kunnen helaas nog niet worden opgestart door toedoen van de Corona crisis. We houden ons aan de gegeven richtlijnen.
Sinds deze week is er echter wel een kleine versoepeling in de regels . Waarschijnlijk hebben jullie van de NTFU persoonlijk een mail gekregen met hierin meer informatie hierover.
In het kort is het zo dat je nu met max 4 personen op 1,5 meter afstand mag fietsen en medeweggebruikers de ruimte geeft (en zij jou) op de weg en fietspaden.Het fietsen (in toerclub kleding) is op eigen initiatief en onder eigen verantwoordelijkheid. Er is geen toerschema.
Zo het er nu voorstaat geldt deze richtlijn tot 1 september as. Mocht er eerder iets veranderen in de richtlijnen dan zullen wij natuurlijk direct bekijken en communiceren wat er mogelijk is om in clubverband op te starten. Ook kijken we al vooruit naar wat er misschien nog mogelijk is in clubverband na 1 september, maar door de onzekere situatie is hier momenteel helaas nog niets zinnigs over te zeggen.


-Wij wensen jullie – in kleiner verband – veel fietsplezier en blijf gezond!

Met vriendelijke groeten,Bestuur Toerclub Enter